Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzletszabályzat

 

Ön mint felhasználó a www.miskolcidiszuveg.eoldal.hu URL alatt elérhető webáruház (Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési és szállítási feltételeket:

1. Üzemeltető adatai:

 • Név: Hugliné Mezei Tünde EV
 • Székhely/Lakcím: 3557 Bükkszentkereszt, Zrínyi M. 47  Magyarország
 • Telephely: 3557 Bükkszentkereszt, Őz út. 2  Magyarország
 • Levelezési cím: 3557 Bükkszentkereszt, Zrínyi M. 47  Magyarország
 • Bankszámlaszám: 10102718-48903100-01001001
   
 • Adószám: 65154997-1-25
 • Cégjegyzékszám/Nyilvántartási szám: 13663670
 • A nyilvántartó cégbíróság/jegyző: 817-1/2014
 • E-mail: uvegmuveshaz@freemail.hu
 • Telefon: +36 30 412-9022, +36 70 538-7786.

2. Vásárlás, szerződés:

 

Regisztráció

Vásárlásra lehetőség van regisztrációval és regisztráció nélkül is. A regisztráció során Önnek kötelezően meg kell adnia vezeték és keresztnevét, e-mail címét, egy választott felhasználónevet és egy jelszót. Az Üzemeltető a regisztrációról e-mailben aktiváló linket küld Önnek, amelynek segítségével véglegesítheti regisztrációját. Sikeres regisztrációt követően Ön bejelentkezhet a Honlapon, ezt követően pedig elkezdheti a rendelést. A Honlapra történő belépést követően Ön jogosult felhasználói adatait bármikor módosítani illetve kiegészíteni a „Beállítások” menüpont alatt és a rendelés során.

A regisztrációja törlését az Üzemeltetőnek írt kérelemmel kezdeményezheti. Az Ön felhasználói adatainak Üzemeltető általi törlését követően eltávolításra kerülnek a rendszerből, az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód. A szolgáltató a regisztrációt követően a hatályos jogszabályokkal és a jelen Üzletszabályzat adatvédelmi rendelkezésekkel összhangban kezeli az Ön adatait.

Termék kiválasztása

A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékekhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék nettó és bruttó (vastagon) árát, itt választhatja ki a megrendelni kívánt darabszámot (az alapértelmezett darabszám 1 db). Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés.

A kiválasztott terméket a „Kosárba teszem” gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely navigációs menüpontra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését, amely három lépésből áll.

1. lépés

Bevásárlókosár:

A „Bevásárlókosár” gombra kattintva láthatja a megrendelni kívánt termék megnevezését, az egységárát, a rendelt mennyiséget, az összesített bruttó árat termékenként, az esetleges kedvezményt, az összes rendelendő tétel bruttó végösszegét. A rendelési mennyiséget a termék sorában tudja módosítani. A „Kosár ürítése” gombra kattintva a kosár teljes tartalmát tudja törölni, míg az egyes termékek mellett található négyzet pipálásával és a „Kijelöltek törlése” gombra kattintva több terméket, a sorok végén található X-re kattintva pedig az egyes termékeket távolíthatja el a kosárból.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása:

A „Bevásárlókosár” oldalán választhatja ki a fizetési és szállítási módot. A kiválasztott mód mellett láthatja a fizetési illetve szállítási móddal kapcsolatos fizetendő pluszköltség(ek)et.

2. lépés

Adatbevitel:

A „Folytatás” gombra kattintva éri el azt az oldalt, ahol második lépésként meg tudja adni felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Ezen a ponton, amennyiben rendelkezik regisztrációval, be tud jelentkezni, és ha korábban nem töltötte ki, meg kell adnia telefonszámát, amennyiben nem természetes személyként vásárol, akkor a cég vagy szervezet nevét, azonosítóját (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószámát; számlázási címét (közterület, település, irányítószám), szállítási címét (közterület, település, irányítószám). Regisztrált felhasználók esetén a rendszer automatikusan kitölti a korábban megadott adatokkal a rendelési felületet.

Amennyiben nincs regisztrációja, az alábbi adatok megadása kötelező rendelése leadásához: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám; amennyiben nem természetes személyként vásárol a cég vagy szervezet neve, azonosítója (cégjegyzékszám, nyilvántartási szám), adószáma; számlázási cím (közterület, település, irányítószám), szállítási cím (közterület, település, irányítószám).

3. lépés

Adatbeviteli hibák javítása:

A böngésző vissza gombjával visszatérhet az 1. lépéshez, a „Bevásárlókosár” felületére, és módosíthatja kosara tartalmát, a szállítási és fizetési módot. A „Megrendelések összesítése” gombra kattintva pedig a megrendelést véglegesítő felületre, a 3. lépéshez juthat.

Az összesítő oldalon láthatja a megrendelt termékeket, azok egységárát, a rendelt mennyiséget, a bruttó összesített árat, a fizetéssel, szállítással kapcsolatos költségeket, az esetleges engedményt és a minden költséget tartalmazó fizetendő bruttó végösszeget, számlázási és szállítási nevét és címét, valamint email-címét és telefonszámát. Ezen a ponton lehetősége van a böngésző vissza gombjával visszatérni a 2. lépéshez és módosítani felhasználói, számlázási és szállítási adatait.

Megrendelés:

Rendelését a képen látható CAPTCHA kód megadásával és a „Rendelés” gombra kattintva véglegesítheti. Amennyiben a CAPCTHA nem jól olvasható, az „A képen látható kód meghallgatása” menüvel indítva meghallgathatja azt.

Visszaigazolás:

Az elküldött rendelési ajánlat megérkezéséről egy automatikus visszaigazoló levél érkezik az Ön e-mail címére, amely tartalmazza a megrendelés adatait. A visszaigazolás legkésőbb az ajánlat megérkezését követő 48 órán belül megérkezik a megadott e-mail címre.

Amennyiben a visszaigazolás az ajánlat megérkezésétől számított 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, vagy az Üzemeltető nem fogadja el az Ön ajánlatát, az ajánlat tartalma a továbbiakban nem köti Önt.

3. Árak:

Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

4. Szállítási határidő és Fizetési feltételek:

Ha igazoljuk, hogy a megrendelt áru raktárunkon van, az igazolástól számított 5 munkanapon belül kiszállítjuk a kívánt címre.
Szállításkor történő mechanikus rongálódás: a vevő köteles ellenőrizni az áru csomagolását és csak az ép csomagot átvenni. Ellenkező esetben a kiszállítóval szükséges a rongálódásról való protokoll megírása vagy az áru átvételének elutasítása. Az áru mechanikus megrongálódását hibátlan csomagolásban az áru átvétele után közvetlenül be kell jelenteni. Későbbi ilyen jellegű reklamációt nem fogadunk el a szállító reklamációs feltételeire való tekintettel.
Külföldre sajnos nem áll módunkban termékeket szállítani.
A megrendelt termékek kiszállítása a megrendelés értékétől függően történhet postai úton ajánlott küldeményként, vagy átvehetők személyesen üzletünkben.

4.1 Banki átutalással fizetett termékek szállítási költségei
– 15 000,- Ft alatti vásárlás esetén 1 200,- Ft a szállítási költség
– 15 000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
4.2 Szállítási költségek utánvéttel
– 15 000,- Ft alatti vásárlás esetén 1 700,- Ft a szállítási költség
– 15 000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!
4.3 Személyes átvétel
Megrendelését személyesen is átveheti.
A szállítási díj ebben az esetben ingyenes!

5. Jótállás, szavatosság:

Az árura az átvételtől számított 6 hónapos garanciát biztosítunk. A garanciát érvényesíteni csak a vásárláskor kapott eredeti számlával lehetséges.
Ha az áru nem felel meg Önnek, 8 napon belül visszaküldheti és választhat egy másik árut a visszaküldött áruval megegyező értékben. A visszaküldött árunak teljesnek, hibátlannak és becsomagoltnak kell lennie. Egyben tüntesse fel a megrendelés számát, a nevét és a címét. Mellékelje a vásárlásnál kapott eredeti számlát és küldje el az árut. Az áruszállításkor történő sérülés esetén az átvételtől számított 24 órán belüli reklamációra van lehetősége.

Kérjük, hogy olvassa el az alábbi ékszerhasználati útmutatót:


Az üvegékszereket sérülhetnek  ha közvetlenül vegyszerekkel érintkezik (pl. mosó vagy mosogatószer, parfüm, egyéb kozmetikumok, különös tekintettel kéntartalmú sampon, tusfürdő), termálvizes fürdő hatására, egyeseknél a bőr kipárolgása, izzadtsága miatt, szakszerűtlen tisztítás következtében.
Ne aludjon, sportoljon, fürödjön ékszerben, mert könnyen elszakadhat, megtörhet. 
Alkalmi viselet, melyet óvni kell nedvességtől (sem kezet mosni benne, sem esőben használni nem lehet) és mechanikus hatásoktól.
Sérülésmentesen, blokkal együtt visszahozott ékszer ára a vásárlástól számított 8 napon belül levásárolható.
A használati útmutatóban leírtak figyelmen kívül hagyása miatt bekövetkezett károsodásért felelősséget nem vállalunk.
Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Kívánjuk, hogy Ön, vagy akinek az ajándékot szánja, örömmel viselje az ékszert.
A szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető:
– A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
– A méretváltoztatásokra
– A termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl. fémallergia)
– A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószerek, stb.) által okozott károsodásokra, elszíneződésekre
– A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra

6. Panaszügyintézés:

Ön a termékkel vagy az Üzemeltető tevékenységével kapcsolatos fogyasztói panaszait az alábbi címen érvényesítheti:

 • Név: Hugliné Mezei Tünde EV
 • Levezési cím: 3557 Bükkszentkereszt, Zrínyi M. 47 Magyarország
 • Telefon: +36 30 412-9022, +36 70 538-7786.
 • E-mail: uvegmuveshaz@freemail.hu

A panaszt az Üzemeletető - a szóbeli panasz kivételével - 30 napon belül email/levél útján válaszolja meg.

7. Egyéb fogyasztói jogérvényesítési lehetőségek:

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.

Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.

Telefonszáma: (72) 507-154

Fax száma: (72) 507-152

Elnök: Dr. Bodnár József

E-mail cím: kerelem@baranyabekeltetes.huinfo@baranyabekeltetes.hu

 

Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület

Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-532

Fax száma: (76) 501-538

Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna

E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu

 

Békés Megyei Békéltető Testület

Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775

Fax száma: (66) 324-976

Elnök: Dr. Bagdi László

E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hubmkik@bmkik.hu

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület

Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870

Fax száma: (46) 501-099

Elnök: Dr. Tulipán Péter

E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu

 

Budapesti Békéltető Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefonszáma: (1) 488-2131

Fax száma: (1) 488-2186

Elnök: Dr. Baranovszky György

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

Csongrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék

Fax száma: (62) 426-149

Elnök: Dr. Horváth Károly

E-mail cím: info@csmkik.hu

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.

Telefonszáma: (22) 510-310

Fax száma: (22) 510-312

Elnök: Dr. Vári Kovács József

E-mail cím: fmkik@fmkik.hubekeltetes@fmkik.hu

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület

Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217

Fax száma: (96) 520-218

Elnök: Horváth László

E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu

 

Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület

Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.

Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745

Fax: 06-52-500-720

Elnök: Dr. Hajnal Zsolt

E-mail cím: bekelteto@hbkik.hu

 

Heves Megyei Békéltető Testület

Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.

Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék

Fax száma: (36) 323-615

Elnök: Dr. Gordos Csaba

E-mail cím: bekeltetes@hkik.hu

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület

Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.

Telefonszáma: (56) 510-610

Fax száma: (56) 370-005

Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit

E-mail cím: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu

 

Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület

Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefonszáma: (34) 513-010

Fax száma: (34) 316-259

Elnök: Dr. Rozsnyói György

E-mail cím: bekeltetes@kemkik.hu

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a

Telefonszám: (32) 520-860

Fax száma: (32) 520-862

Elnök: Dr. Pongó Erik

E-mail cím: nkik@nkik.hu

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.

Telefonszáma: 06-1-269-0703

Fax száma: 06-1-269-0703

Elnök: dr. Csanádi Károly

E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.

Telefonszáma: (82) 501-000

Fax száma: (82) 501-046

Elnök: Dr. Novák Ferenc

E-mail cím: skik@skik.hu

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180

Fax száma: (42) 420-180

Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin

E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefonszáma: (74) 411-661

Fax száma: (74) 411-456

Elnök: Dr. Gáll Ferenc

E-mail cím: kamara@tmkik.hu

 

Vas Megyei Békéltető Testület

Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefonszáma: (94) 312-356

Fax száma: (94) 316-936

Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán

E-mail cím: vmkik@vmkik.hu

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.

Telefonszáma: (88) 814-111

Fax száma: (88) 412-150

Elnök: Dr. Vasvári Csaba

E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu

 

Zala Megyei Békéltető Testület

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.

Telefonszáma: (92) 550-513

Fax száma: (92) 550-525

Elnök: Dr. Molnár Sándor

E-mail cím: zmkik@zmkik.huzmbekelteto@zmkik.hu

 

8. Adatvédelem:

Hugliné Mezei Tünde EV kötelezettséget vállal arra, hogy a tevékenysége során felmerülő adatkezelés mindenben megfelel a hatályos jogszabályok által előírt kötelezettségeknek.

Az adatkezelés célja: Vevői nyilvántartás vezetése, számlázás, könyvelés, a rendeléssel/kiszállítással összefüggésben szükséges kapcsolattartás, tájékoztatás az árakról, akciókról.

Az adatkezelés jogalapja: a vevő kifejezett hozzájárulása. Ha valamely személyes adat kezelésének jogalapja szerződés, ez esetben vevő köteles az adott személyes adatot megadni.

Az adatkezeléssel kapcsolatban a vevőt megillető jogok:

 • az adatokhoz való hozzáférési jog (GDPR 15. cikk)
 • a kezelt adatok helyesbítéséhez való jog (GDPR 16. cikk)
 • az adatok törléséhez való jog (GDPR 17. cikk)
 • az adatfeldolgozás elleni tiltakozás joga (GDPR 21. cikk)
 • a vevő által adott hozzájárulás visszavonásának joga (GDPR 7. cikk)
 • a felügyeleti hatóságnál gyakorolható panasztételi jog (GDPR 77. cikk)

Adattovábbítás: kizárólag hatósági megkeresésre vagy jogi viták rendezése esetében az arra illetékes hatóság felé.

Jogorvoslat: (GDPR 77. cikk)

 Adatkezelési eljárásával kapcsolatos panasszal a NAIH – hoz fordulhat:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c

Honlap: www.naih.hu.

A Honlap az eOldal szolgáltatás keretében működik, melyre tekintettel az eOldal adatkezelési tájékoztatója (is) megfelelően irányadó.

Érvényeség kezdete: 2019.02.07